Kom over -3642 dagen naar de spetterende musical!
Met ons. In Weert.

Laatste nieuws

 1e uitvoering Rogstaekers-De Legende ’n succes.
De eerste uitvoering van “Rogstaekers-De legende” is door het publiek enthousiast ontvangen.
Hierbij al een kleine sfeerimpressie van de voorstelling. Vanavond deel 2 voor een uitverkochte Markt.

 

L1 brengt serie rondom Weert 600 jaar stad

"Met ons, in Weert" 5 zondagen achtereen op tv.

In de eerste aflevering, op zondag 4 mei, is er aandacht voor  de repetities en de uitvoering van het muzikale openluchtspektakel ‘De Legende', waarin wordt uitgelegd hoe Weertenaren aan de schimpnaam 'Rogstaekers' komen. Speciale aandacht is er voor zangeres Wendy van Dooren, één van de hoofdrolspeelster tijdens deze show die op 2 en 3 mei wordt opgevoerd op de Markt in Weert. 

 Advies bij slecht weer!

 

Je krijgt ’t weer wat je verdient en dan moet het dus goed zijn. Mocht het echter tegenvallen en d’r valt een bui, willen we u vragen om geen paraplu te gebruiken, maar een poncho of een regenpak aan te trekken. Dit is wel zo galant voor uw medebezoekers van Rogstaekers-De Legende.

 

Podium opgebouwd.

 

Het podium, licht en geluid voor Rogstaekers-De Legende staat er en daarmee is de aftrap gegeven voor een mooi feestje. Op dit moment wordt ervoor gezorgd dat vrijdagavond alles er tip-top uitziet en klinkt.

 

“Rogstaekers-De Legende”bij Plat ewég op L1

Hoofdrolspelers Leon Smolenaars (Jan) en Wendy van Dooren (Mieke) waren, samen met Mark Bouwmans van de vv de Rogstaekers, gisteravond te gast bij Henk Hover in het programma “Plat ewég”op L1.  “Rogstaekers-De Legende stond volop in de picture. Het goed beluisterd L1 programma zorgt ervoor dat ook de rest van Limburg op de hoogte raakt van al dat moois dat in Weert staat te gebeuren.

Hoog bezoek tijdens de repetitie

Op 22 april bracht burgemeester Jos Heijmans in het bijzijn van vertegenwoordigers van de 5 families die de “Rogstaekers-De Legende”mogelijk maken en een vertegenwoordiging van het Stichtingsbestuur 600 jaar Stad Weert een bezoek an de laatste reguliere repetitie bij Kinderpretland.

Ze waren onder de indruk van wat ze voorgeschoteld kregen en kijken dan ook uit na de uitvoering op 2 en 3 mei.

L1 radioprogramma

Deze week besteed Henk Hover in zijn L1 radioprogramme “Plat ewég”iedere dag aandacht aan de musical “Rogstaeker-De Legende”. Vanaf dinsdag is d’r iedere avond 1 nummer uit de musical in zijn programma te horen en op donderdag staat d’r een interview met Leon Smolenaar, Wendy van Dooren en Mark Bouwmans op het programma.

 

"The making of Rogstaekers-De Legende"op WTV.

Vanaf komende week zal WTV iedere woensdagavond, aansluitend aan het WTV journaal, "The making of Rogstaekers-De Legende"uitzenden.

Gedurende de 4 weken in de aanloop naar de musical geeft presentator Lars Lambers u een kijkje achter de schermen van de productie van deze musical.

 

Weert FM - Op z'n Limburgs.

 Op vrijdagavond tussen 19.30 uur en 20.30 uur schenkt Weert FM in het programma 'Op z'n Limburgs" op 4, 18 en 25 april aandacht aan de musical: "Rogstaekers-De Legende".

Muziek van de artiesten die meedoen aan de musical, ’n tipje van de muzikale sluier als het gaat om de repertoire keuze, interviews en achtergrond informatie. Lars Lambers zit aan als presentator

Repetities in volle gang.

De repetities met de hele cast van hoofdrolspelers tot en met figuranten zijn in volle gang. Iedere dinsdagavond is Kinderpretland de plaats waar met bloed, zweet en tranen wordt gewerkt om op vrijdag 2 en zaterdag 3 mei een top voorstelling neer te zetten.

Daarnaast wordt er ook druk gewerkt aan de PR. Als alles goed gaat komt er eind deze week een themanummer van WTV-magazine uit dat helemaal in het teken van de musical staat. In dit magazine vindt u echt alle informatie over de Rogstaekers-De Legende. Hou de brievenbus in de gaten.

X
<
 
<
 
>
 
 
>