Kom over -3506 dagen naar de spetterende musical!
Met ons. In Weert.

Vrije verkoop voor de "Rogstaekers-De Legende"

Vanaf woensdag 12 maart start de vrije verkoop voor “Rogstaekers-De Legende”. Bij onderstaande verkoopadressen zijn entreekaarten te koop voor de prijs van € 5,--.

De entreekaart bestaat uit 2 delen. De kaart zelf en een strook die goed is voor 2 consumptiebonnen. Bij de ingang ontvangt iedere bezoeker, in ruil voor deze strook, dus 2 consumptiebonnen die bij de buitentaps van de Weerter Bazaar, brasserie d’Oude Markt, café de Gruyter en Sociëteit Amicitia in te leveren zijn voor één consumptie ieder.

De consumptiebonnen zijn alleen in te leveren op de dag van de voorstelling waarvoor een kaart is gekocht.
De aanvang is 21.00 uur en de finale is tussen 23.00 en 23.30 uur.

Alleen voor rolstoelbezitters en mensen die slecht ter been zijn, worden per avond 250 zit en rolstoelplaatsen vrijgehouden. De kaarten voor deze plaatsen zijn alleen te reserveren via info@vvderogstaekers.nl De plaatsen worden op volgorde van binnenkomst verkocht.

 

Verkoopadressen:

Primera Wouters, Oranjeplein 231, Weert. Kaas & Ko, Muntpassage 79, Weert. Friture De Beemd, Beemdenstraat 4, Weert. Cafetaria Plaza Boshoven, Boshoverweg 67, Weert. Café Jonas, Beemdenstraat 10, Weert. Feestwinkel Party Time, Maaspoort 60, Weert. AK Multimedia, Biest 30a, Weert. Van Bun, Muntpassage 7, Weert. Bruna, Markt 11-12, Weert. Bruna, Lambertushof 30 Nederweert. C1000 René Puts , Doctor Schaepmanstraat 3, Stramproy.

Info

Het jaar 2014 staat voor Weert in het teken van tal van feestelijkheden in het kader van  600 jaar Stad Weert.  Rogstaekers-De Legende belooft een van de hoogtepunten van dit feestjaar te worden.

Op vrijdag 2 en hoogstwaarschijnlijk ook zaterdag  3 mei is de Markt in Weert het openlucht theater voor dit spektakel.

Wij zullen u op deze website op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de productie van deze musical en nodigen u graag uit om dit nieuws te volgen met als uiteindelijk hoogtepunt het bezoek aan “Rogstaekers-De Legende”.

X
<
 
<
 
>
 
 
>