Kom over -3727 dagen naar de spetterende musical!
Met ons. In Weert.

Home

Opbrengst "Rogstaekers-De Legende" naar twee Weerter goede doelenV.V. de Rogstaekers uit Weert heeft vandaag bekend gemaakt dat de meeropbrengst uit de kaartverkoop van de succesvolle musical ‘Rogstaekers-De Legende’, the Movie en de DVD met boek, besteed wordt aan twee Weerter goede doelen.

Goede doelen opgezet door Weertenaren
De organisatie van ‘Rogstaekers-De Legende’ heeft daarbij gekozen voor  kleinschalige projecten opgezet door Weertenaren nl Woongroep de Regenboog en Stichting Peramiho

Woongroep ‘de Regenboog’, gelegen aan de Maastrichtstraat In Weert (locatie waar vroeger de tennisvelden van de Wilma lagen) bestaat uit acht jonge mensen tussen de 18 en 32 jaar die allemaal ernstig meervoudig complex gehandicapt zijn. De bezuinigingen in de zorg maken het steeds moeilijker om leuke passende activiteiten uit te voeren met de bewoners. Hiervoor is de organisatie afhankelijk van giften.
 
Stichting Peramiho uit Weert is opgezet door Monique Derrez en haar partner  Leon van Enckevort. Het tweetal offert jaarlijks hun vakantie op om projecten in Zuid-Tanzania (in en rondom het plaatsje Peramiho) lijfelijk te ondersteunen. De stichting  ondersteunt, zowel  financieel en organisatorisch, projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en schoon en veilig drinkwater. In 2014 is de kleuterschool in gebruik genomen die mede door de stichting mogelijk is gemaakt. Het nieuwe project is de inrichting van een operatiekamer in een moeder-kind kliniek. Hierdoor kunnen keizersneden plaatsvinden. Hierdoor wordt het  aantal moeder- en kindsterfte teruggebracht. Daarnaast ondersteunt de stichting twee weeshuizen en twee lepradorpen.

Rogstaekers-De Legende the Movie

Aanstaande vrijdag 11 juli wordt in de zalen van Gotcha-Cinema “Rogstaekers-De Legende the Movie” vertoond. De voorstelling begint om 19.45 uur en omstreeks 19.15 uur worden de hoofdrolspelers van de musical over “de rode loper” binnengehaald.  Kaartjes zijn te koop aan de kassa van de bioscoop voor de prijs van € 7,--.  Na afloop van de voorstelling is er een after party bij Café de Gotcha.DVD Rogstaekers-De Legende

Vanaf zaterdag 12 juli zijn de DVD en het foto en tekstenboek van “Rogstaekers-De Legende” voor de prijs van € 11,-- te koop bij Van Bun Boek en Tijdschriftenhandel, Primera Wouters en Party Time. Voor diegene die  “tegoodbonne” voor deze DVD en het tekstenboek heeft gekocht, zijn deze bonnen vanaf dat moment ook in te ruilen op genoemde adressen.

Meer informatie
Meer informatie over Stichting Peramiho vindt u op www.moniquehelpt.nl
Meer informatie over Stichting Woongroep de Regenboog vindt u op www.woongroepderegenboog.nl

 

Foto's Adrie Hendriks

Foto's

X
<
 
<
 
>
 
 
>